اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] Division by zero - Line: 659 - File: inc/plugins/mybbirads.php PHP 5.6.31 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/mybbirads.php 659 errorHandler->error
/inc/class_plugins.php 101 mybbiradspostbit
/inc/functions_post.php 638 pluginSystem->run_hooks
/showthread.php 994 build_postbit
Warning [2] Division by zero - Line: 659 - File: inc/plugins/mybbirads.php PHP 5.6.31 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/mybbirads.php 659 errorHandler->error
/inc/class_plugins.php 101 mybbiradspostbit
/inc/functions_post.php 638 pluginSystem->run_hooks
/showthread.php 994 build_postbit
Warning [2] Division by zero - Line: 659 - File: inc/plugins/mybbirads.php PHP 5.6.31 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/mybbirads.php 659 errorHandler->error
/inc/class_plugins.php 101 mybbiradspostbit
/inc/functions_post.php 638 pluginSystem->run_hooks
/showthread.php 994 build_postbit
Warning [2] Division by zero - Line: 659 - File: inc/plugins/mybbirads.php PHP 5.6.31 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/mybbirads.php 659 errorHandler->error
/inc/class_plugins.php 101 mybbiradspostbit
/inc/functions_post.php 638 pluginSystem->run_hooks
/showthread.php 994 build_postbit
Warning [2] Division by zero - Line: 659 - File: inc/plugins/mybbirads.php PHP 5.6.31 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/mybbirads.php 659 errorHandler->error
/inc/class_plugins.php 101 mybbiradspostbit
/inc/functions_post.php 638 pluginSystem->run_hooks
/showthread.php 994 build_postbit
Warning [2] Division by zero - Line: 659 - File: inc/plugins/mybbirads.php PHP 5.6.31 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/mybbirads.php 659 errorHandler->error
/inc/class_plugins.php 101 mybbiradspostbit
/inc/functions_post.php 638 pluginSystem->run_hooks
/showthread.php 994 build_postbit
Warning [2] Division by zero - Line: 659 - File: inc/plugins/mybbirads.php PHP 5.6.31 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/mybbirads.php 659 errorHandler->error
/inc/class_plugins.php 101 mybbiradspostbit
/inc/functions_post.php 638 pluginSystem->run_hooks
/showthread.php 994 build_postbit



درود مهمان گرامی! ثبت نام

این یک اطلاعیه همگانی است.


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قرار دادن فایل فلش در سایت.
#
شاید به این مشکل بر خورده باشید که بخواید در سایتی که طراحی کردین به جایه یک عکس یک فایل فلش قرار بدبد و تنونید(امروز برا خودم پیش اومد:D)
با تیکه کد زیر می تونید این کار رو انچام بدید.

کد:
<object width="550" height="400">
<param name="movie" value="somefilename.swf">
<embed src="somefilename.swf" width="550" height="400">
</embed>
</object>

در کد بالا برای این هم از تگ <object> و هم از تگ <embed> استفاده شده چون IE تگ <object> رو میشناسه و بعضی از مرورگرهای دیگه مثل Netscape تگ <embed> رو فقط می شناسن و تگ <object> رو نمی شناسن

تگ <param> هم که یک name داره که نوع اون رو مشخص می کنه و value هم مقدار اون رو نشون میده
پاسخ
#
(2011-07-30 10:55 PM)mehdi_nine نوشته است:  شاید به این مشکل بر خورده باشید که بخواید در سایتی که طراحی کردین به جایه یک عکس یک فایل فلش قرار بدبد و تنونید(امروز برا خودم پیش اومد:D)
با تیکه کد زیر می تونید این کار رو انچام بدید.

کد:
<object width="550" height="400">
<param name="movie" value="somefilename.swf">
<embed src="somefilename.swf" width="550" height="400">
</embed>
</object>

در کد بالا برای این هم از تگ <object> و هم از تگ <embed> استفاده شده چون IE تگ <object> رو میشناسه و بعضی از مرورگرهای دیگه مثل Netscape تگ <embed> رو فقط می شناسن و تگ <object> رو نمی شناسن

تگ <param> هم که یک name داره که نوع اون رو مشخص می کنه و value هم مقدار اون رو نشون میده

داداش حالا ادرس خودمونو کجا بذاریم؟
که بخوایم وارد اون صفحه شه؟MASTER
پاسخ
#
اگه منظورت اینه که روی فایل فلش کلیک کرد وارد جایی بشه که شما می خوای کافیه کله کد رو داخل یه تگ <a> قرار بدی.
کد:
<a src = "your address>
<object width="550" height="400">
<param name="movie" value="somefilename.swf">
<embed src="somefilename.swf" width="550" height="400">
</embed>
</object>
</a>
پاسخ
#
این دفعه اصلا عکسو نشون نمیده
کد نشون میده
پاسخ
#
(2012-03-17 03:51 PM)MB2000 نوشته است:  این دفعه اصلا عکسو نشون نمیده
کد نشون میده

داری اشتبا می کنی من همین الان تستش کردم کد نشون نمی ده بلکه همه چیزو درست نشون می ده فقط وقتی روش کلیک کنین وارد صفحت نمی شه برای اینکه وقتی روش کلیک کنی وارد صفحه شه یه کم کد رو تغییر دادم خدمت شما:
کد:
<param  name="movie" value="1.swf">
<param name="wmode" value="transparent" />
<embed wmode=transparent allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" src="1.swf"></embed>
پاسخ
#
در ضمن اگه فایل فلش رو خودت ساخته باشی همونجا می تونی بهش بگی اگه روش کلیک شد به کدوم سایت بره!
پاسخ
#
من صفحه ای رو که نوشتم واست می ذارم اینجا این صفحه هم کار می کنه هم اگه رو فایل فلش کلیک کنی می ره به صفحه Default.aspx


فایل‌(های) پیوست شده
.zip  flash1.zip (اندازه: 600 bytes / تعداد دفعات دریافت: 12)
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اموزش اپلود سایت از روش ftp mehdi_nine 0 598 2011-06-28
آخرین ارسال: mehdi_nine

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان